circle

Tvoj novi brendiran

Web Shop

Obezbeđuje tvojim korisnicima naručivanje i plaćanje sa bilo kog uređaja, lako i bez zastoja, za 24h

Prijavi se za demo
webshop Klijent na slici: cicacosmetic.com
Pogledaj šta ti sve nudi tvoj novi shop.
Klijent na slici: cicacosmetic.rs

Webshop za vremena koja su pred NAMA

TVOJ WEBSHOP DOSTUPAN NA SVIM UREĐAJIMA ZA SAMO 24 ČASA!

circle circle webshop

Brza i laka onlajn kupovina uz tvoj novi webshop optimizovan za sve vrste uređaja. Jednostavan način odabira i naručivanja proizvoda.


Dolazi u više različitih moderno skrojenih tema koje se uklapaju sa tvojim brendom. Tvoji kupci su zadovoljni, a tvoj se brend visoko rangira.


Webshop je optimizovan za male i velike tipove ekrana kako bi tvoji kupci mogli lako da naručuju proizvode sa njihovog omiljenog smart uređaja - u svega nekoliko klikova.

Pored dobrog i intuitivnog dizajna, tvoj webshop mora da bude jasno vidljiv i lako dostupan putem internet pretraživača.


Cartizz ti omogućava da tvoja prodavnica od samog starta bude spremna i optimizovana za uspešnu Google pretragu, visoku onlajn vidljivost, uz integrisanu analitiku za pregled poseta i važnih targeta preko kojih kupci dolaze do tebe.


U cilju što bolje dostupnosti, tvojim kupcima na raspolaganju stoje aktivni poziv-na-klik broj telefona, email, integrisana mapa, Facebook stranica - mnogo opcija za laku komunikaciju.

Prijavi se za demo

TVOJ WEBSHOP POVEZAN SA INTERNETOM I KUPCIMA

SEO (OPTIMIZACIJA ZA PRETRAŽIVAČE), ANALITIKA, ONLAJN PORUKE, EMAIL, LOKACIJA, KONTAKT - TVOJ BIZNIS ČINE LAKO DOSTUPNIM KUPCIMA

circle circle image

BRZINA I SIGURNOST SU NAŠI ADUTI, A TVOJA PREDNOST

TVOJ WEBSHOP NA BRZOM I POUZDANOM CARTIZZ SERVERU

circle circle women

Sigurnost i stabilnost tvog webshop-a je preduslov za uspešan onlajn biznis. Na našim serverima, tvoj webshop će kupcima biti konstantno dostupan (u 99.9% vremena), što tvojim korisnicima daje mogućnost da odmah dođu do željenih proizvoda.

Laka i sigurna onlajn plaćanja svakom tvom kupcu ulivaju poverenje za kupovinu preko tvog webshopa.

Cartizz je rešenje koje ti pruža sve što ti je potrebno za uspešno poslovanje i prodaju preko interneta.

circle

U PARTNERSTVU SA DOMAĆIM I STRANIM PLATNIM SISTEMIMA

Brza i laka integracija kartičnog plaćanja za sve korisnike Cartizz sistema. Uz posebne pogodnosti koje smo ti obezbedili, onlajn plaćanje tvojim korisnicima postaje rutina. Sve informacije o aktivaciji kartičnog plaćanja možete dobiti prijavom na demo.

cards cards cards
circle
circle circle

Želiš li da saznaš više o tvom novom

Web Shop-u?

Zakaži besplatne 30-minutne onlajn konsultacije sa članovima Cartizz tima i uveri se da je ovo pravo rešenje za tvoj moćni onlajn biznis.

Prijavi se za demo
circle

Mobilne aplikacije

Za brzu interakciju sa kupcima i njihovu bezbrižnu kupovinu