circle

Bez prethodnog znanja ili dodatnog angažovanja!

Cartizz Sistem copy-right

sa svojim smart alatima ti obezbeđuje lako upravljanje proizvodima, porudžbinama i promocijama za krajnje zadovoljstvo tvojih kupaca.

Prijavi se za demo
webshop Klijent na slici: cicacosmetic.com
Pogledaj šta ti sve nudi Cartizz sistem
Klijent na slici: minimi.rs

JEDINSTVENI SISTEM ZA PIONIRE, ALI I ISKUSNE ONLAJN PRODAVCE

SVI TVOJI PROIZVODI SU OD SAD POD TVOJOM KONTROLOM I TO SA JEDNOG MESTA.

circle mobile

Koliko si vremena potrošio u potrazi za dobrim rešenjem koje će ti omogućiti da se baviš tvojim proizvodom, a da sve ostale obaveze oko tvog onlajn biznisa i prodaje postanu automatizovane i rešive u samo nekoliko klikova?


Jedinstveni Cartizz sistem sa svojim smart alatima i funkcijama će preuzeti sav teret onlajn poslovanja, a ti ćeš početi da uživaš u lakoći upravljanja svojim proizvodima sa jednog mesta. Zvuči oslobađajuće, zar ne?


U samo par koraka, tvoj novi proizvod postavljaš na sve tri platforme odjednom, dok tvoje iOS i Android aplikacije automatski čine proizvod dostupnim za kupovinu.


Naš intuitivni sistem ti takođe omogućava da svim potrebnim izmenama - opisi proizvoda, promene slike, izmene cena, kontrola dastupnosti artikala - upravljaš u par klikova i to bez ikakvog tehničkog predznanja iz eCommerce-a.


Tvoj biznis možeš da ažuriraš uvek, sa bilo kog mesta i bilo kog uređaja, što ti dozvoljava da još bolje planiraš svoje vreme i posvetiš se poboljšanju sopstvenog proizvoda i biznisa.

Prvi u nizu Cartizz smart alata je Menadžer Potrošača.


Kada korisnik obavi svoju prvu kupovinu i registruje se putem webshop-a ili aplikacije, tebi u tabeli tvojih potrašača postaju dostupne sve informacije koje su neophodne za dalju profesionalnu komunikaciju.


U svakom trenutku imaš pristup veoma korisnim podacima o njihovim navikama prilikom kupovine tvojih proizvoda i potrošnji u toku meseca. Ovo ti omogućava da svoje lojalne kupce sa lakoćom i pravovremeno nagradiš dodatnim kuponima i popustima, a oni tebe još češćom kupovinom.


Takođe, ove informacije o kupcima mogu da budu od ogromne koristi za tvoj marketing tim i proces targetiranja idealnih ciljnih grupa među kupcima i posetiocima.

Cartizz sistem pamti registrovane kupce, te prilikom njihove ponovne posete, njihove adrese za isporuku će biti automatski ispunjene, što proces naručivanja odabranog proizvoda čini još bržim.

BRIGA O KUPCIMA POSTAJE ZADOVOLJSTVO

CARTIZZ TVOJE KUPCE ČUVA I VODI BRIGU O NJIHOVIM POTREBAMA

image
Prijavi se za demo

DA svaka porudžbina stigne gde treba i na vreme

SISTEM KONTROLE KOJI POKRIVA SVE TEHNIČKE ASPEKTE TVOJIH PORUDŽBINA

admin-picture

Drugi Cartizz smart alat je Menadžer Porudžbina.


Sistem prima porudžbine i momentalno te obaveštava da je kupljen novi artikal iz tvoje ponude. Obaveštenje stiže kroz grupu notifikacija koje te automatski informišu o bitnim detaljima kako bi porudžbinu mogao odmah da obradiš.


Porudžbine su jasno definisane kroz statuse i tvoji korisnici će uvek znati na čemu su - da li je njihova porudžbina primljena, kada će biti isporučena, i da li iz nekog razloga mora da bude otkazana. Cartizz ti daje mogućnost da svoje kupce brzo informišeš o najvažnijim pitanjima.


Takođe, uz veoma korisne opcije za pojedinačno štampanje računa za isporuku, kao i lista porudžbina u određenom periodu, bićeš uvek siguran šta/gde/kom kupcu isporučuješ.

Marketing Asistent je treći smart alat u Cartizz sistemu.


Ovaj alat ti pruža mogućnost da u svega 60 sekundi postaviš promocije i da one stignu do tvojih kupaca u željenom formatu.


Grupni kuponi i popusti, sezonske rasprodaje, pojedinačni popusti na proizvodima, program lojalnosti - sve ovo i još po koja promo fora je ugrađena u ovaj alat, a naš Marketing Asistent ti omogućava da sve ovo automatizuješ jednim klikom.


U svakom trenutku ćeš znati: koje promocije su aktivne, kome su namenjene, koliko je njihovo vreme trajanja i koje se pogodnosti tvoji kupci imali imali dosad; a jednostavan klik i stop sistem ti pomaže da deaktiviraš željene promocije na sve tri platforme istovremeno i momentalno.

BEZ MARKETINGA PRODAJA NIJE MOGUĆA

CARTIZZ MARKETING ASISTENT JE NESTVARNO DOBAR ALAT ZA USPEŠAN PROMO

image circle circle
circle
circle circle

Želiš li da saznaš više o

Cartizz sistemu?

Zakaži 30-minutne onlajn besplatne konsultacije sa našim Cartizz članovima tima i uveri se da je ovo pravo rešenje za tvoj moćni onlajn biznis.

Prijavi se za demo
circle

Moderan web shop

skrojen prema tvojim željama u skladu sa tvojim brendom!