Hajde da radimo zajedno

Cartizz Partnerstvo

Nudimo ti niz načina da ostvariš dodatnu zaradu, da sarađujemo i unapredimo tvoje poslovanje, da radimo i lokalno i globalno, pridruži se našoj partnerskoj mreži.

Pogledaj šta sve nude mobilne aplikacije.

CARTIZZ & DIGITAL MARKETING

KOLIKO JE BIO DUGAČAK PUT DOK KLIJENT NAPRAVI WEBSHOP I DOK NE ZAPOČNEŠ SLEDEĆI KORAK?

Napravili smo super partnerstvo sa različitim marketing agencijama, gde im obezbeđujemo kompletnu podršku preko Cartizz -a, njihovi klijenti sada webshop i mobilne aplikacije dobijaju u kratkom roku a reklamiranje proizvoda i marketing mogu da krenu odmah.

Daćemo vam sve informacije o mogućnostima kroz 30 minuta online razgovora.

partnership
sales

SALES FORCE

MI ŽELIMO DA NAŠE REŠENJE DOĐE DO SVAKOGA KOME JE POTREBNO ZATO NAM TREBAŠ TI!

Imamo posebno skrojen program za samostalne agente prodaje, ukoliko si spreman da se pridružiš Cartizz - u i postaneš jedan od naših prodajnih agenata nudimo ti super uslove i mesečne provizije. Hajde da se upoznamo i gradimo mrežu uspešnih zajedno.

CARTIZZ LICENCE

IMAŠ ZNANJE i MOGUĆNOST DA U TVOM REGIONu ili ZEMLJI NApraviš predstavništvo

Posle uspešno otvorenih tržišta u Srbiji, Crnoj Gori i u Hrvatskoj, Cartizz je spreman za sve one koji mogu da se prihvate velikih izazova i da zajedno sa nama stvaraju mrežu uspešnih biznisa u jednom regionu ili na nivou države.

Potrebni su nam ljudi koji stvaraju poslovni ambijent i koji sa lakoćom mogu da prezentuju našu priču kao svoju. Tu smo da ti objasnimo sve o poslovnoj saradnji i mogućnosima koje nudimo.

partnership
sales

SISTEM PREPORUKA za sve naše klijente

HOĆEMO DA TE NAGRADIMO JER VERUJEMO U UZAJAMNU SARADNJU

Ukoliko si već naš klijent i sa zadovoljstvom koristiš Cartizz rešenje imamo super vesti za tebe, za svaku tvoju preporuku sa kojom potpišemo ugovor o saradnji tebi poklanjamo jedan mesec besplatnog korišćenja sistema, a za 10 uspešnih ugovora poklanjamo ti celu godinu besplatnog korišćenja!

Pošalji nam mail kako bismo ti dali tvoj jedinstveni KOD