circle
cartizz-sign

ZA SVE KOJI TEK ZAPOČINJU SVOJ BIZNIS, TU JE:

CARTIZZ START UP PAKET

Znamo da je svaki početak u biznisu težak, a da je još teže naći pouzdan tim koji može izaći u susret svim izazovima koji su pred tobom. Zato ti nudimo naš Start Up paket koji uključuje:

  • dizajn logotipa tvog brenda
  • odabir i postavljanje brend identiteta
  • primena vizuala za društvene mreže

U cenu su uračunate prve konsultacije koje ti pomažu da odrediš prioritete i kreneš u biznis sigurnim korakom.

circle circle

AMBALAŽA PRODAJE PROIZVOD, A KVALITET ČUVA KUPCE

CARTPAK DESIGN

Naš stručni tim dizajnera, u saradnji i konsultacijama sa tobom, radi ambalažna pakovanja, etikete, kese i sve što je potrebno tebi i tvom proizvodu da bude istaknut i ozbiljno shvaćen od strane potrošača

Mi imamo mrežu štamparija i ambalaža za koje smo postavili stroge standarde i možemo da garantujemo da ćeš u kratkom roku dobiti vrhunska rešenja kroz sistem ključ u ruke.

DOBRA FOTOGRAFIJA PROIZVODA JE NEOPHODNA

CARTFOTO PRO

Lepota proizvoda je u oku kupca, a onlajn kupac će retko kad kupiti artikal koji nema kvalitetnu fotografiju kao vizuelnu prezentaciju. Naši fotografi su specijalizovani za fotografisanje proizvoda i mogu tvoje artikle da fotografišu i pripreme za onlajn prodaju u roku od 24h.

Fotografije tvojih proizvoda će biti pripremljene u svim potrebnim veličinama kako bi kasnije mogao da ih koristiš, kako u štampanim medijima tako i u digitalnom okruženju.

DRUŠTVENE MREŽE U PRAVOM SVETLU

VIŠE LAJKOVA VIŠE I PORUDŽBINA

Da biste povećali vašu prisutnost na kanalima društvenih mreža potrebno je dosta posla: priprema vizuelnih kreativa, smišljanje opisa, targetiranje željenih grupa potrošača - što može da ti oduzme mnogo vremena.

Zato smo napravili sistem koji obezbeđuje vođenje profila na tri željene društvene mreže i pripremu svih adekvatnih tekstova i vizuala koji će vam biti prezentovani kroz mesečni plan. Profili tvog brenda će uvek biti ažurirani.

*ovaj paket je dostupan uz angažovanje od minimum 6 meseci

VIDEo spot JE MOĆAN MEDIJI

CARTIZZ VIDEO PRODUCTION

Poslednje statistike pokazuju da se potrošači najviše zadržavaju na video reklamama koje su napravljene profesionalno i koje su dostupne na svim ekranima, a najviše na mobilnim uređajima.

Naša ekipa iz video produkcije će tvoj spot uraditi po najvišim standardima, u skladu sa tvojim proizvodom, uz dodatu muziku i glas kako bi sve u paketu izgledalo baš onako kako treba.

Pogledaj naš Cartizz YouTube kanal za primere kvaliteta video produkcije.
circle
circle circle

Želiš li da saznaš više o

Cartizz paketu?

Zakaži 30-minutne onlajn besplatne konsultacije sa našim Cartizz članovima tima i uveri se da je ovo pravo rešenje za tvoj moćni onlajn biznis.

Prijavi se za demo
circle

Cartizz Partnerstvo

Nudimo vam niz načina da ostvarite dodatnu zaradu!