Cartizz ti nudi

Dodatne usluge

Dizajn logotipa, izrada vrhunske ambalaže i pakovanja, vizuelni identitet tvog brenda, profesionalne fotografije za tvoje proizvode sve je tu na jednom mestu za tvoj pravi nastup na tržištu.

Konsultuj se o pogodnostima na: +381 63 220 550
+381 63 220 550
webshop Klijent na slici: dvasunca.com
Pogledaj šta ti sve nudi tvoj novi shop.
Klijent na slici: dvasunca.com
image

ZA TEBE KOJI SI NA STARTU DA ZAPOČNEŠ BIZNIS

CARTIZZ START UP PAKET

Znamo da je svaki početak u biznisu težak, a da je još teže naći pouzdan tim koji može izaći u susret svim izazovima koji su pred tobom. Zato ti nudimo naš Star Up Paket koji uključuje:

  • dizajn logotipa tvog brenda
  • odabir i postavljanje brend identiteta
  • primena vizuala za društvene mreže

U cenu su uračunate prve konsultacije koje ti pomažu da odrediš prioritete i kreneš u biznis sigurnim korakom.

Ambalaža prodaje proizvod a kvalitet čuva kupce

CARTPAK DESIGN

Naš stručni tim dizajnera će zajedno sa tobom da uradi ambalažna pakovanja, etikete, kese i sve što je potrebno tebi i tvom proizvodu da bude istaknut i ozbiljno shvaćen od strane potrošača.

Mi imamo mrežu štamparija i ambalaža za koje smo postavili stroge standarde i možemo da garantujemo da će te u kratkom roku dobiti vrhunska rešenja kroz sistem ključ u ruke.

image
soup
soup
image

DOBRA FOTOGRAFIJA PROIZVODA JE NEOPHODNA

CARTFOTO PRO

Naši fotografi koji su specijalizovani za fotografisanje proizvoda mogu tvoje artikle da fotografišu i pripreme za online prodaju u roku od 24h.

Tvoje fotografije proizvoda će biti pripremljene u svim potrebnim veličinama kako bi kasnije mogao da ih koristiš i štampanim medijima tako i u digitalnom okruženju.

image

DRUŠTVENE MREŽE U PRAVOM SVETLU

VIŠE LAJKOVA VIŠE I PORUDŽBINA

Kako bi povećali vašu prisutnost na kanalima društvenih mreža potrebno je dosta posla, priprema vizuelnih kreativa, smišljanje opisa, targetiranje željenih grupa potrošača mogu da ti uzmu mnogo vremena.

Zato smo mi napravili sistem koji uz jednostavnu mesečnu pretplatu obezbeđuje vođenje tri željene mreže i pripremu svih adekvatnih tekstova i slika koji će vam biti prezentovani kroz mesečni plan. Tvoji profili će uvek biti up tu date.

*ovaj paket je dostupan uz angažovanje od minimum 6 meseci
image

VIDEo spot JE MOĆAN MEDIJI

CARTIZZ VIDEO PRODUCTION

Statistike pokazuju da se trenutno potrošači zadržavaju najviše na video reklamama koje su napravljene profesionalno i dostupne na svim ekranima a najviše na mobilnim uređajima.

Naša ekipa iz video produkcije će uraditi spot po najvišim standardima, skladno sa tvojim proizvodom, dodaćemo muziku i glas kako bi sve u paketu izgledalo baš onako kako treba.

*Pogledaj naš Cartizz YouTube kanal za primere kvaliteta video produkcije.
circle

Želiš li da saznaš više o

Cartizz sistemu?

Zakaži 30-minutne onlajn besplatne konsultacije sa našim Cartizz članovima tima i uveri se da je ovo pravo rešenje za tvoj moćni onlajn biznis.

Startuj sada
circle

Moderan web shop

skrojen prema tvojim željama u skladu sa tvojim brendom!